Principalele modalitati de trimitere a SMS-urilor

SMS marketing-ul este un instrument pe care multe companii tind sa il treaca cu vederea. Totusi, acesta poate fi extrem de folositor in publicitate, luand in considerare faptul ca fiecare dintre noi are telefonul mobil la indemana aproape tot timpul. Comparativ cu email marketing-ul, exista un avantaj major - nu exista folderul de SPAM cand vine vorba de SMS-uri. Majoritatea oamenilor nu iau in serios email-urile asa cum o fac cu SMS-urile, asadar, un procent foarte mare de email-uri raman necitite.

In plus, luand in considerare stilul nostru de viata aglomerat, am ajuns cu totii sa preferam mesajele scurte si la obiect. Astfel, 160 de caractere indeplinesc perfect cerintele noastre. Stiai ca poti sa trimiti foarte usor o campanie intreaga de SMS-uri de pe PC-ul tau si sa il folosesti ca un transmitator de SMS-uri? Da, ai intuit bine, trimiterea de Bulk SMS-uri nu a fost niciodata mai simpla.

3 Modalitati prin care poti trimite SMS-uri de pe orice PC

Haideti sa aruncam o privire asupra celor trei modalitati disponibile de a trimite SMS de pe orice PC.

  1. 1Sa incepem mai intai cu optiunea care are pretul cel mai mic. Cea mai ieftina optiune de a trimite SMS de pe PC este sa folosesti o aplicatie Android care se conecteaza la o platforma web. In acest fel, practic poti prelua controlul telefonului tau cu ajutorul PC-ului si sa trimiti multiple mesaje intr-un mod automat. Aceasta metoda este perfecta pentru companiile care au un buget limitat, fiind recomandata in special pentru campanii de SMS marketing.
  2. 2 A doua optiune este putin mai costisitoare, dar este mult mai sigura intrucat ocoleste complet posibilele probleme aparute in reteaua mobila. Aceasta metoda foloseste o platforma web prin care se trimit SMS-uri direct la operatori, totul prin intermediul conexiunii la internet. Aceasta este optiunea perfecta pentru companiile care isi permit sa investeasca putin mai mult in campaniile de SMS.
  3. 3 A treia optiune reprezinta o combinatie intre cele doua metode. Prin urmare, aceasta optiune permite trimiterea SMS-urilor prin telefoanele mobile pentru a obtine pretul cel mai mic, dar are si o caracteristica redundanta pentru a trimite mesajele direct operatorilor prin conexiunea la internet, in cazul in care telefonul este deconectat sau nu e disponibil. In acest fel, iti oferim o alternativa de mijloc intre pret si fiabilitate. Aceasta optiune se potriveste cel mai bine companiilor care isi permit sa plateasca putin mai mult pentru SMS marketing dar totodata doresc garantia unui nivel mai crescut de fiabilitate. Bineinteles, in cazul acesta, nu ar trebui sa te deranjeze sa lucrezi cu doua sisteme diferite intrucat totul se desfasoara automat fara efort suplimentar din partea utilizatorului.

Noi suntem o companie cu specializare principala in trimiterea de SMS-uri Bulk. Platforma noastra foloseste cele mai noi tehnologii care sa permita utilizatorilor sa trimita SMS-uri de pe PC in toate cele 3 cazuri. Ca atare, poti alege optiunea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale si se conformeaza specificului campaniei desfasurate.

Te simti pregatit sa incepi o campanie de SMS marketing?

Daca raspunsul este afirmativ si iti doresti sa vezi rezultate pozitive cat mai repede, atunci te invitam sa incerci platforma noastra pentru trimiterea SMS-urilor chiar astazi. Poti sa te inregistrezi aici si sa incerci oricare dintre metodele descrise mai sus. Vei primi 1000 de unitati gratuite pentru a testa platforma noastra si pentru a putea decide care dintre cele 3 metode se potrivesc cerintelor tale.

Te asteptam cu nerabdare sa incerci platforma noastra si sa beneficiezi de multiplele avantajele pe care ti le poate aduce o campanie de SMS marketing.