Intrebari frecvente

 • Care sunt costurile pentru trimiterea prin dispozitive proprii?

  Pentru fiecare SMS vei fi taxat cu doua unitati (taxa pentru folosirea platformei noastre) + costul de trimitere al unui SMS aferent abonamentului dvs. GSM (in cazul in care nu aveti un abonament cu sms-uri nelimitate).

 • Cum functioneaza trimiterea prin dispozitive proprii?

  Platforma noastra se conecteaza la telefonul / dispozitivul dvs. si trimite SMS-urile prin abonamentul dvs. (veti fi taxat de operator conform contractului dvs. cu acesta).

 • Care este limita de SMS-uri / abonament?

  Pentru abonamentele cu SMS-uri nelimitate, operatorii pot avea totusi o limitare dar asta depinde strict de contractul dvs. cu operatorul GSM. In cazul in care operatorul observa depasirea acestei limite veti primi un mesaj de avertizare.

 • Cum pot trimite mai multe mesaje fara a depasi limita de SMS-uri / abonament?

  Pentru a trimite mai multe mesaje fara a depasi limita de SMS-uri / abonament va recomandam conectarea mai multor dispozitive simultan la contul dvs.

 • Pot trimite mesaje folosind un dispozitiv cu cartela prepay?

  Nu recomandam folosirea cartelelor prepay deoarece acestea au o limita de SMS-uri / luna mai mica in general. Depasirea acestei limite poate duce la blocarea temporara a cartelei. Recomandarea noastra este folosirea unui abonament cu SMS-uri nelimitate.

 • Ce model de telefon este recomandat?

  Orice model de telefon cu Android. Versiunea minima de Android suportata este: 5.0

 • Pot trimite SMS-uri daca telefonul nu este conectat la internet?

  Nu. Aplicatia are nevoie de conexiune la internet pentru a trimite SMS-uri.

 • Trebuie sa am aplicatia deschisa pe telefon pentru a trimite SMS-uri?

  Da. Aplicatia trebuie sa fie deschisa in prim plan, iar telefonul trebuie sa fie la incarcat in timpul trimiterii de SMS-uri.

 • Cum pot trimite SMS-uri de pe mai multe telefoane in acelasi timp?

  Instaleaza aplicatia mobila pe mai multe telefoane si autentifica-te in contul tau pe fiecare dintre ele. La rubrica "Dispozitive" vei vedea toate telefoanele conectate la contul tau.

 • Care este viteza de trimitere a SMS-urilor?

  Aceasta depinde de numarul de telefoane conectate si de lungimea mesajului. Mesajele compuse dintr-un singur SMS cu un singur telefon conectat se trimit la interval de 3 secunde. Daca vei conecta 3 telefoane, viteza de trimitere va fi de aproximativ un SMS / secunda. Poti trimite SMS-uri folosind direct reteaua smsadvert.ro cu o viteza superioara de pana la un 10 SMS-uri / secunda.

 • Pot folosi aplicatia web pentru a trimite SMS-uri?

  Poti folosi atat aplicatia web cat si aplicatia mobila pentru a trimite SMS-uri sau pentru a face orice modificare in contul tau, acestea fiind sincronizate.

 • Cum pot importa contacte in aplicatie?

  In fiecare grup, aveti optiunea "Importa contacte", astfel veti putea incarca un fisier indiferent de format (.xls, .csv, .txt, ...), iar aplicatia va extrage numerele de telefon (fara duplicate) din acel fisier si le va adauga in grupul dvs.

 • Daca imi sterg aplicatia de pe mobil, voi pierde datele?

  Nu. Toate datele legate de contul tau (campanii, statistici, mesaje trimise, grupuri, contacte, facturi) sunt salvate in serverele noastre, astfel vei avea acces in orice moment la datele tale, atat prin aplicatia web, cat si prin aplicatia mobila.