Campaniile de marketing prin SMS nu trebuie fie prea complicate sau să fie o investiție economică substanțială, motiv pentru care, SMSAdvert a recunoscut importanța costurilor reduse și a creat o platformă SMS ușor de utilizat, accesibilă tuturor tipurilor de afaceri, cu ajutorul căreia se pot trimite mesaje SMS bulk ("în masa") direct de pe telefonul propriu.

SMSAdvert vă ajuta să trimiteți mesaje SMS la mai mulți clienți în același timp, utilizând aplicația SMSAdvert de pe telefonul dvs. Android, totodată, permițându-vă să utilizați planul tarifar al abonamentului dvs.  Astfel, puteți profita de SMS-urile gratuite incluse în abonamentul dvs de telefonie mobilă, în timp ce vă bucurați de toate beneficiile platformei.

Conectând telefonul mobil la aplicația SMSAdvert, puteți trimite notificări și mesaje promoționale clienților urmând doar câțiva pași simpli pe care ii vom detalia în acest articol.

Ce aveți nevoie pentru a trimite bulk SMS de pe telefonul dvs.?

• Un cont pe smsadvert.ro
• Un smartphone Android
• O cartelă SIM cu mesaje nelimitate incluse în abonament
• Conexiune la internet

Cum poți configura telefonul propriu pentru a crea campanii de SMS marketing?

  1. Descărcați aplicația pe Android: Pentru a instala aplicația mobilă pentru Android accesează aici.

2.  Instalați aplicația pe telefon

3.  Deschideți aplicația după instalare și acordați permisiunea pentru solicitările necesare

4.  Autentificați-vă cu același cont atât pe telefon cât și pe calculator. Dacă nu aveți cont, vă puteți crea unul aici.

5. Pentru a pune bazele unei campanii de marketing, este necesar să importăm contactele, fie manual, fie prin încărcarea unui fișier care conține numerele de telefon.

În secțiunea GRUPURI/CONTACTE puteți să vă denumiți numele grupurilor.
În fiecare grup creat, aveți opțiunea "Importă contacte", astfel veți putea încarcă un fișier indiferent de format (.xls, .csv, .txt, etc.), iar aplicația va extrage numerele de telefon (fără duplicate) din acel fișier și le va adaugă în grupul dvs.

6.  Următorul pas este de a crea campania dorită prin selectarea opțiunii "Trimite SMS". În această secțiune vom adăuga detaliile caracteristice campaniei:

- Numele campaniei
- Grupul de contacte creat în secțiunea precedentă va putea fi ales de aici
- În cazul în care se dorește programarea campaniei, acest lucru se face prin activarea butonului, ulterior se va adăuga data/ora dorită
- Mesajul campaniei
- Metoda de trimitere a mesajelor va fi prin dispozitive proprii
- Un aspect important: aplicația SMSAdvert trebuie să fie deschisă in prim plan pe telefonul Android aflat la încărcat, în momentul în care mesajele sunt în curs de trimitere și campania este activă
- După ce ne-am asigurat că toate câmpurile sunt completate, activarea campaniei se va face prin selecția butonului "Trimite SMS"

7.  Acum campania este activă. Statusul mesajelor trimise va fi afișat de asemenea pe ecran.

8.  Dacă se dorește întreruperea campaniei, acest lucru se poate face prin dezactivarea butonului in dreptul mesajului "Campanie activă". Reactivarea campaniei se face prin activarea butonului si redeschiderea aplicației pe telefonul Android.

Beneficiile folosirii platformei SMSAdvert pentru a crea o campanie SMS

• Avantajul major este costul redus semnificativ
• Clientul primește mesajele de pe numărul dvs. de telefon, astfel va putea răspunde sau suna direct la acel număr.
• Comoditatea de a primi răspunsuri directe și instantanee de la clienții dvs. crește posibilitatea de a avea vânzări rapide, conversie sporită și eventual un feedback constructiv pentru a avea o afacere prosperă
• Trimiterea de mesaje la un grup de numere poate fi efectuată chiar și când resursele sau forța de muncă sunt limitate, fiind o metodă eficientă și rapidă
• Având deja mesajele nelimitate incluse în abonament, costul total va fi plătit doar pentru pachetul de unități
• Bucurați-vă de beneficiile planului dvs. de telefonie mobilă și comunicați cu clienții prin SMS prin intermediul platformei SMSadvert
• Este posibilă personalizarea mesajelor SMS către un grup de contacte pentru a spori interesul și rata de deschidere
• Campania de marketing SMS este ușor de configurat și nu necesită cunoștințe tehnice
• Mai multe telefoane Android pot fi conectate în același timp pentru o performanță sporită