Avantajele Marketingului prin SMS Bulk

Campaniile de marketing s-au schimbat drastic in domeniul business, iar oamenii de vanzari trebuie sa includa noi modalitati de a aduce materialele in fata potentialilor clienti. A trecut de mult timpul campaniilor de marketing ce constau in reclame la televizor sau un spot la radio. Aparitia telefoanelor mobile si a televizoarele inteligente, care ne ofera puterea de a ocoli reclamele, au schimbat modul de a face marketing pentru totdeauna. Astazi, o persoana obisnuita este legata in permanenta de telefonul mobil. Telefoanele mobile sunt alaturi de noi pe parcursul unei calatorii, in timpul mesei si chiar si cand dormim. Toate afacerile depind de capacitatea de a implementa campanii de marketing care duc in final la vanzari intr-un mod cat mai eficient.

Obtine eficienta prin SMS Bulk

Eficienta unei campanii prin SMS Bulk se masoara folosind rata de recuperare a investitiei iar o parte a acestui proces include si viteza si costurile necesare ca materialele sa ajunga la clienti. Marketingul prin SMS Bulk ofera materiale clientului instantaneu. In medie, un mesaj SMS durează intre cinci si sapte secunde pentru a atinge tinta dorita. In ceea ce priveste costul, serviciul SMS Bulk este neglijabil in comparatie cu publicitatea prin corespondenta, televizor sau radio. Serviciul SMS Bulk poate fi obtinut foarte simplu doar prin folosirea unei aplicatii instalate pe telefonul mobil. Utilizarea unei aplicatii pnetru SMS Bulk este mult mai putin costisitor in comparatie cu serviciile oferite de televiziune, radio sau email.

Dispozitivele mobile reprezinta viitorul

Utilizarea unei platforme mobile ca suport de lansare in cadrul unei campanii de marketing iti creste capacitatea de a include materiale suplimentare. Daca campania de marketing se indreapta catre clienti deja existenti, poti cu usurinta sa adaugi informatii despre cont, sa incluzi facturi sau chiar sa transmiti sfaturi utile care pot adauga valoare afacerii tale.

Rata de deschidere si citire a unui SMS

Campaniile SMS Bulk, in medie, au o rata de deschidere de 97%. Pe de alta parte, email-urile au o rata medie de deschidere de 17%, dar de fapt in cele mai multe cazuri, procentul este chiar mai mic de atat. Rata de 97% a marketingului prin SMS este cu aproape 20% mai mare decat publicitatea directa prin corespondenta care este in medie de 80%. S-a demonstrat ca marketingul prin SMS Bulk produce randament, intrucat aproape 100% din SMS-urile deschise sunt si citite.

SMS-urile ajung direct la destinatar

Serviciul prin SMS Bulk iti garanteaza ca va atinge tinta propusa, in timp ce publicitatea prin email sau corespondenta s-ar putea sa nu ajunga la destinatar. Materialele trimise prin corespondenta s-ar putea sa se rataceasca prin posta sau din greseala sa fie aruncate. Email-urile sunt adesea filtrate in folderul Spam si nu vor ajunge niciodata in Inbox.

Probabilitatea de succes a campaniilor prin SMS

Majoritatea materialelor de marketing trimise prin intermediul unei campanii SMS Bulk ajung sa se finalizeze printr-o vanzare. Marketingul functionează ca un sistem si, daca cresti una dintre componentele sistemului, intregul sistem beneficiaza. Deoarece serviciul SMS Bulk produce o rata mare de deschidere si citire, creste, de asemenea, si probabilitatea unei conversii in vanzari mai mari.

Personalizarea unei campanii SMS Bulk

Campania de marketing cu servicii SMS Bulk va ofera libertatea de a personaliza materialele pe baza mai multor factori, inclusiv demografie, obiceiuri legate de cumparaturi, ziua saptamanii si chiar ora la care puteti trimite materialele. Marketigul prin SMS Bulk va permite sa personalizati mesajele bazat pe specificul judetului sau orasului in care locuieste clientul. Personalizarea este un instrument puternic de marketing pe care serviciul prin SMS-urile Bulk il fac mult mai usor de folosit.