Termeni si conditii

Prin accesarea acestui site/aplicatie web cat si a aplicatiei pentru mobil smsadvert.ro, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Smsadvert.ro in calitate de autor/proprietar al acestui serviciu isi rezerva dreptul de a modifica continutul si serviciile acestui produs fara o notificare prealabila. Website-ul, aplicatia web cat si aplicatia mobila smsadvert.ro vor fi denumite generic in cele ce urmeaza "smsadvert.ro".

Neangajarea raspunderii

Smsadvert.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele pierderi sau daune pe care cineva le-ar putea suferi in urma utilizarii serviciilor smsadvert.ro si nu garanteaza disponibilitatea in procent de 100% a produselor si serviciilor cuprinse in descrierile acestui website. Smsadvert.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele incalcari ale legii ca urmare a folosirii de catre utilizator a serviciului intr-un mod defectuos sau ilegal.

Securitatea datelor

Folosind smsadvert.ro, sunteti raspunzator pentru protejarea confidentialitatii datelor personale de autentificare. In cazul in care suspectati ca din motive imputabile sau neimputabile dvs. confidentialitatea datelor a fost afectata sunteti obligat sa anuntati echipa smsadvert.ro pentru blocarea accesului la contul dvs. urmand sa fie generat un nou cont de acces. Smsadvert.ro nu va folosi in nici un fel si nu va face public informatii din contul dvs. sau rezultate din folosirea acestuia.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul se obliga sa foloseasca serviciul de trimitere SMS furnizat de smsadvert.ro in limitele legi, fiind singurul raspunzator pentru activitatea pe care o desfasoara prin intermediul serviciului smsadvert.ro. Utilizatorul se va asigura ca trimiterea SMS-urilor se va face cu acceptul destinatarilor si le va oferi acestora posibilitatea de a se dezabona in cazul in care vor primi o astfel de solicitare.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire a serviciului smsadvert.ro se supun legislatiei romane in vigoare.

Ultima actualizare: 4 Februarie, 2017.