Felhasználási feltételek

Szolgáltatásaink használata

A weboldal / alkalmazás vagy smsadvert.ro mobil alkalmazás elérésével Ön elfogadja ezeket a használati feltételeket. smsadvert.ro mivel a NOVOLOGIC SRL vállalat által kezelt szolgáltatás szerzője / tulajdonosa fenntartja a jogot a termék tartalmának és szolgáltatásának előzetes értesítés nélküli módosítására.

Feltételek

A webhely, a webalkalmazás és a mobilalkalmazás smsadvert.ro általános neve "smsadvert.ro", a smsadvert.ro fiók tulajdonosa pedig "felhasználó" lesz.

A felelősség hiánya

smsadvert.ro nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amelyet valakinek a smsadvert.ro szolgáltatások használata okozhat, és nem garantálja a weboldal leírásában szereplő termékek és szolgáltatások 100% -ának rendelkezésre állását. smsadvert.ro nem vállal felelősséget a szolgáltatás esetleges hibás vagy illegális felhasználása miatti esetleges jogsértésekért.

A felhasználó kötelezettségei

A felhasználó vállalja, hogy a smsadvert.ro által biztosított SMS küldési szolgáltatást a törvény keretein belül használja, mivel ő az egyetlen felelős a smsadvert.ro szolgáltatáson keresztül végzett munkájáért. A felhasználó gondoskodik arról, hogy az SMS küldése a címzettek elfogadásával történjen, és lehetősége van arra, hogy leiratkozzon.

Visszatérési szabályzat

Az a felhasználó, aki megvásárolta az egységcsomagot, a következő helyzetekben kérheti a vételár értékének visszatérítését:

  • az alkalmazás 72 óránál hosszabb ideig nem használható normál paraméterekben
  • smsadvert.ro nem tartják be a feltételeket vagy az adatvédelmi irányelveket
A vásárlás összegét 15 napon belül visszatérítjük. A visszatérítési kérelmet e-mailben kell elküldeni a kapcsolattartó oldalon. Ha időközben a felhasználó a megvásárolt egységek egy részét elfogyasztotta, akkor csak a fel nem használt egységek értéke kerül visszaadásra, nem pedig a teljes csomag.

Lemondási feltételek

A felhasználó a csomag aktiválása előtt bármilyen ok nélkül visszavonhatja a megrendelést, még akkor is, ha a fizetést időközben teljesítették. A felhasználó e-mailben visszavonhatja a megrendelést a kapcsolat oldal e-mail címén.

Szállítási házirend

Miután a felhasználó elektronikus átutalással vásárolt egységcsomagot, köteles fizetési igazolást küldeni az elérhetőségi oldalon található e-mail címre, és smsadvert.ro a kézhezvételtől számított 24 órán belül aktiválja a vásárolt egységcsomagot. bizonyíték. Az aktiválás után az egységek elérhetők lesznek a felhasználói fiókban, és ezeket SMS-ek küldésére használják az árképzési oldalon leírt séma szerint.

Jogszabályok

A smsadvert.ro szolgáltatás igénybevételének feltételeit a hatályos román jogszabályok szabályozzák.

Utoljára frissítve: 2019. június 8.