Felhasználási feltételek

Szolgáltatásaink használata

A weboldal / alkalmazás vagy smsadvert.ro mobilalkalmazás megnyitásával Ön elfogadja ezeket a használati feltételeket. smsadvert.ro mint a szolgáltatás szerzője/tulajdonosa, amelyet a SYNAPTECH SERVICES SRL cég kezel, fenntartja a jogot, hogy a termék tartalmát és szolgáltatásait előzetes értesítés nélkül módosítsa.

Feltételek

A webhely, a webalkalmazás és a mobilalkalmazás smsadvert.ro általános neve "smsadvert.ro" alatt lesz, a smsadvert.ro fiók tulajdonosának neve pedig "felhasználó".

Felelősség hiánya

smsadvert.ro nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amelyet valaki a smsadvert.ro szolgáltatások igénybevételekor szenved, és nem garantálja a jelen weboldal leírásában szereplő termékek és szolgáltatások 100%-os elérhetőségét. smsadvert.ro nem vállal felelősséget a szolgáltatás hibás vagy jogellenes használatából eredő esetleges jogsértésekért.

Felhasználó kötelezettségei

A Felhasználó kötelezettséget vállal arra, hogy a smsadvert.ro által nyújtott SMS küldő szolgáltatást a jogszabályi keretek között veszi igénybe, az általa a smsadvert.ro szolgáltatáson keresztül végzett munkáért egyedüli felelősséggel tartozik. A felhasználó gondoskodik arról, hogy az SMS-küldés a címzettek elfogadásával történjen, és legyen lehetősége leiratkozni. Saját eszközökön keresztül történő küldés esetén a felhasználó biztosítva van, hogy az SMS küldése azon GSM szolgáltató által előírt feltételek szerint történik, amelyhez csatlakozik.

Visszaküldési szabályzat

Az egységcsomagot vásárló felhasználó az alábbi helyzetekben kérheti a vételár értékének visszaküldését:

  • az alkalmazás normál paraméterekkel 72 óránál hosszabb ideig nem használható
  • smsadvert.ro nem tartotta be a szerződési feltételeket vagy az adatvédelmi szabályzatot
A vásárlás összegét 15 napon belül visszaküldjük. A visszaküldési kérelmet a kapcsolat oldalon található e-mail címre kell elküldeni. Ha időközben a felhasználó a megvásárolt egységek egy részét elfogyasztotta, akkor csak az el nem fogyasztott egységek értékét küldjük vissza, és nem a teljes csomagot.

Elállási feltételek

A Felhasználó a csomag aktiválása előtt indoklás nélkül lemondhatja a megrendelését, még akkor is, ha közben a fizetés megtörtént. A felhasználó a kapcsolatfelvételi oldalon található e-mail címen e-mailben mondhatja le a megrendelését.

Kézbesítési szabályzat

Miután a felhasználó elektronikus átutalással vásárolt egységcsomagot, köteles elküldeni a fizetési bizonylatot a kapcsolati oldalon található e-mail címre, és smsadvert.ro a megvásárolt egységcsomagot a kézhezvételtől számított 24 órán belül aktiválja. bizonyíték. Az aktiválást követően az egységek elérhetővé válnak a felhasználói fiókban, és SMS küldésére szolgálnak az árképzési oldalon leírt séma szerint.

Jogszabályok

A szolgáltatás igénybevételének feltételeire és feltételeire a hatályos román jogszabályok vonatkoznak. smsadvert.ro

Utolsó frissítés: 2021. november 27.