Adatvédelmi irányelvek

Adatbiztonság

A smsadvert.ro használatával Ön felelős a személyes hitelesítési adatok védelméért és bizalmasságáért. Abban az esetben, ha azt gyanítja, hogy felelősségteljes vagy nem felelős okok miatt az adatok magánéletét sértik, köteles értesíteni smsadvert.ro a fiókjához való hozzáférés blokkolásáról, és új hozzáférési fiók jön létre. smsadvert.ro semmilyen módon nem fogja felhasználni, és nem teszi közzé az Ön fiókjából vagy annak felhasználásából származó információkat.

Személyes adatok

Az általunk tárolható adatok:

  • név, telefonszám, cím, e-mail cím.
Az Ön személyes adatait a következő esetekben fogjuk használni:
  • vállalkozással kapcsolatos szerződéses / számlázási és üzenetekhez kapcsolat
  • szolgáltatásaink fejlesztése érdekében
  • a fiókjához / eszköz állapotához kapcsolódó figyelmeztetésekhez
  • promóciókhoz vagy az smsadvert.ro -on elérhető új funkciókhoz

A platformon lévő személyesen feltöltött adatbázisok védelme érdekében a PaaS megoldások révén magas szintű biztonságot biztosítunk (Platform as a Service), amelyet partnereink kínálnak. A GDPR szerint eszközöket biztosítunk az ügyfelek feliratkozásához / leiratkozásához.

Mobil alkalmazás

A mobil alkalmazás a telefonjáról származó személyes adatait felhasználja a telepítéshez vagy későbbiekben szükséges engedélyekkel, szigorúan annak érdekében, hogy megkönnyítse szolgáltatásaink megfelelő működését és szolgálja az alkalmazás céljának megfelelő felhasználást. Nem fogjuk használni a mobil alkalmazást nem kívánt SMS küldésére vagy SMS felvételére számlákra felár ellenében. A mobil alkalmazás által biztosított összes személyes adatot csak arra használjuk fel, hogy kellemes élményt és szolgáltatásaink normál paramétereinek működését biztosítsuk.

smsadvert.ro A platformon végzett tevékenységeivel kapcsolatos összes információt 12 hónapig tárolják az archívumban. Önnek joga van az adatainak módosítására / törlésére, ha kérést tesz a kapcsolatfelvételi szakaszunkon keresztül.