SMS-marketing a következő szintre

Racionalizálja marketingkampányait innovatív módszerekkel
500 ingyenes üzenetet kaphat regisztrációkor
Minden az egyben platform

Minden az egyben platform

Használja teljes SMS Marketing megoldásunkat célzott kampányok, értesítések, emlékeztetők, riasztások, OTP kódok vagy ütemezett üzenetek küldésére
Innovatív funkciók az Ön számára

Innovatív funkciók az Ön számára

Feliratkozás/leiratkozás, intelligens névjegyimportálás, személyre szabott üzenetek, sikertelen kézbesítési szűrő, ismétlődő névjegyek automatikus törlése és egyebek
Üzeneteket küldhet a számával

Üzeneteket küldhet a számával

Lehetőséget kínálunk arra is, hogy előfizetéseddel együtt használd a telefont üzenetküldésre, így a küldési költségek lényegesen alacsonyabbak lesznek
Felhőalapú szolgáltatás

Felhőalapú szolgáltatás

API-nk rendelkezésre állási aránya 99,98%. Teljes körű üzenetküldési szolgáltatást kínálunk, amely mindig elérhető és biztonságos

+10.000.000

2014 óta küldött üzenetek

+10

országok

+1.000

ügyfelek

+100

hálózatok

Üzenetek tömeges küldése

A tömeges küldés egy olyan sms-es marketingfolyamat, amelyen keresztül viszonylag rövid időn belül promóciós üzeneteket, figyelmeztetéseket, emlékeztetőket, értesítéseket küldhet kapcsolattartók nagy csoportjának. Az SMSAdvert ezt a szolgáltatást közvetlenül a platformról kínálja Önnek két különböző küldési csatornán keresztül.

A romániai cégek listája

Több mint 600 000 aktív vállalatot tartalmazó adatbázist biztosítunk Önnek, ahol különböző szempontok alapján célozhat, mint például: cégstátusz, árbevétel, profit, sz. alkalmazottak, szolgálati idő, beosztás az iparban, megye, helység. A szolgáltatások a Targetare.ro-vel való együttműködésünk révén érhetők el.

Marketing kampányok

Akár ajánlatot hirdet, akár értesítést küld, egy kampány futtatásakor valós idejű statisztikákra, részletes zárójelentésekre, stabil kapcsolatra és intelligens eszközökre van szüksége a személyre szabott élmény megteremtéséhez. Mindezeket a funkciókat megtalálja az SMSAdvert alkalmazásban, egy intuitív és könnyen használható felülettel.

Folyamat automatizálás

Készítettünk egy sor eszközt és integrációt, amelyek megkönnyítik az Ön rövid üzenetküldési folyamatainak automatizálását, valamint az ügyfelek feliratkozását/leiratkozását. Itt találja az integrációk és beépülő modulok listáját, az egyéni implementációkhoz pedig elérheti az API dokumentációját.

Mobiltelefon reklám

Szeretné népszerűsíteni szolgáltatásait vagy termékeit egy célközönség számára? Hozzáférést biztosítunk több millió felhasználóval rendelkező közönséghez, a mobilszolgáltatók adatbázisainak felhasználásával a GDPR-előírásoknak megfelelően, ahol célozhat: életkor, nem, CAEN-kód, földrajzi hely stb.

Rövid üzenetek integrációja API-n keresztül

Annak érdekében, hogy közvetlenül az alkalmazásból küldjön üzeneteket, egy könnyen megvalósítható API-t biztosítunk, egyszerű és intuitív dokumentációval. Több mint 15 programozási nyelven készítettünk példákat az integrációra.

Az Ön telefonja, mint átjáró

Az SMSAdvertnél lehetőséget kínálunk arra, hogy telefonját üzenetküldő eszközzé alakítsa, hogy profitáljon az alacsony küldési költségekből, és közvetlenül a cége telefonszámáról kommunikáljon ügyfeleivel, így élményt nyújtva ügyfeleinek. személyre szabott.

OTP hitelesítés

Növelni szeretné alkalmazása biztonságát, vagy érvényesíteni szeretné ügyfelei telefonszámát a csalások csökkentése érdekében? Az egyszeri jelszó (OTP) hitelesítést gyakran használják hatékonysága miatt. Ezt a funkciót az API-nkkal valósíthatja meg.

Értesítések

A cégek úgy döntenek, hogy rövid üzenetekkel értesítik ügyfeleiket az eszköz hatékonysága miatt, mind az átviteli sebesség, mind a magas nyitási sebesség miatt. Így biztos lehet benne, hogy üzenetét sikeresen eljuttatták ügyfeleihez, különösen, ha fontos információkról vagy eseményekről van szó.

Emlékeztetők

Növelni szeretné a webináriumokon való részvételi arányt, vagy ügyfelei egyszerűen elfelejtenek megjelenni a találkozókon? Küldjön nekik egy emlékeztetőt, és azonnal látni fogja a folyamatok javulását.