Intrebari Frecvente

Ce model de telefon este recomandat?

Orice model de telefon care are o versiune mai noua decat Android 4.4.4

Pot trimite SMS-uri daca telefonul nu este conectat la internet?

Nu. Aplicatia are nevoie de conexiune la internet pentru a trimite SMS-uri.

Daca imi sterg aplicatia de pe mobil, voi pierde datele?

Nu. Toate datele legate de contul tau sunt salvate in serverele noastre, astfel vei avea acces in orice moment la datele tale, atat prin aplicatia web, cat si prin aplicatia mobila.

Cum pot trimite SMS-uri de pe mai multe telefoane in acelasi timp?

Pentru a trimite SMS-uri de pe mai multe telefoane simultan, instaleaza aplicatia mobila pe mai multe telefoane si autentifica-te in contul tau pe fiecare dintre ele. La rubrica "Dispozitive" vei vedea toate telefoanele conectate la contul tau si mesajele pe care acestea le trimit in timp real.

Care este viteza de trimitere a SMS-urilor?

Aceasta depinde de numarul de telefoane conectate si de lungimea mesajului. Mesajele compuse dintr-un singur SMS cu un singur telefon conectat se trimit la interval de 4 secunde. Daca vei conecta 4 telefoane, viteza de trimitere va fi de aproximativ un SMS/secunda. Poti trimite SMS-uri si prin numar scurt cu o viteza de pana la un 4 SMS-uri / secunda.

Pot folosi aplicatia web pentru a trimite SMS-uri?

Poti folosi atat aplicatia web cat si aplicatia mobila pentru a trimite SMS-uri sau pentru a face orice modificare in contul tau, acestea fiind sincronizate.

Cum pot importa contacte in aplicatie?

In fiecare grup, aveti optiunea "Importa contacte", astfel veti putea incarca un fisier indiferent de format (.xls, .csv, .txt, ...), iar aplicatia va extrage numere de telefon din acel fisier si le va adauga in grupul dvs.