Intrebari frecvente

 • Care sunt costurile pentru trimiterea prin dispozitive proprii?

  Pentru fiecare SMS vei fi taxat cu o unitate (taxa pentru folosirea platformei noastre) + costul de trimitere al unui SMS aferent abonamentului dvs. GSM (in cazul in care nu aveti un abonament cu sms-uri nelimitate).

 • Cum functioneaza trimiterea prin dispozitive proprii?

  Platforma noastra se conecteaza la telefonul/dispozitivul dvs. si trimite SMS-urile prin abonamentul dvs. (veti fi taxat de operator conform contractului dvs. cu acesta).

 • Care este limita de SMS-uri/abonament?

  Pentru abonamentele cu SMS-uri nelimitate, operatorii au o limitare de aprox. 4.000 de SMS-uri/luna. In cazul in care operatorul observa depasirea acestei limite veti primi un mesaj de avertizare.

 • Cum pot trimite mai multe mesaje fara sa depasesc limita?

  Pentru a trimite peste 4.000 de SMS-uri/luna va recomandam conectarea mai multor dispozitive la contul dvs. Astfel, folosind 3 dispozitive cu 3 abonamente veti putea trimite pana la 12.000 de SMS-uri/luna.

 • Pot trimite mesaje folosind un dispozitiv cu cartela prepay?

  Nu recomandam folosirea cartelelor prepay deoarece acestea au o limita de aprox. 500 SMS-uri/luna. Depasirea acestei limite va atrage in mod direct blocarea cartelei. Recomandarea noastra este sa folositi abonamente cu SMS-uri nationale nelimitate.

 • Care sunt operatorii GSM recomandati pentru trimiterea prin dispozitive proprii?

  Orange, Vodafone. (abonament cu SMS-uri nationale nelimitate)

 • Ce model de telefon este recomandat?

  Orice model de telefon cu Android. Versiunea minima de Android suportata este: 4.4.4

 • Pot trimite SMS-uri daca telefonul nu este conectat la internet?

  Nu. Aplicatia are nevoie de conexiune la internet pentru a trimite SMS-uri. De preferat Wi-Fi.

 • Trebuie sa am aplicatia deschisa pe telefon pentru a trimite SMS-uri?

  Da. Aplicatia trebuie sa fie deschisa in prim plan, iar telefonul trebuie sa fie la incarcat in timpul trimiterii de SMS-uri.

 • Cum pot trimite SMS-uri de pe mai multe telefoane in acelasi timp?

  Instaleaza aplicatia mobila pe mai multe telefoane si autentifica-te in contul tau pe fiecare dintre ele. La rubrica "Dispozitive" vei vedea toate telefoanele conectate la contul tau si mesajele pe care acestea le trimit in timp real.

 • Care este viteza de trimitere a SMS-urilor?

  Aceasta depinde de numarul de telefoane conectate si de lungimea mesajului. Mesajele compuse dintr-un singur SMS cu un singur telefon conectat se trimit la interval de 3 secunde. Daca vei conecta 3 telefoane, viteza de trimitere va fi de aproximativ un SMS/secunda. Poti trimite SMS-uri si prin numar scurt cu o viteza de pana la un 5 SMS-uri / secunda.

 • Pot folosi aplicatia web pentru a trimite SMS-uri?

  Poti folosi atat aplicatia web cat si aplicatia mobila pentru a trimite SMS-uri sau pentru a face orice modificare in contul tau, acestea fiind sincronizate.

 • Cum pot importa contacte in aplicatie?

  In fiecare grup, aveti optiunea "Importa contacte", astfel veti putea incarca un fisier indiferent de format (.xls, .csv, .txt, ...), iar aplicatia va extrage numerele de telefon (fara duplicate) din acel fisier si le va adauga in grupul dvs.

 • Daca imi sterg aplicatia de pe mobil, voi pierde datele?

  Nu. Toate datele legate de contul tau (campanii, statistici, mesaje trimise, grupuri, contacte, facturi) sunt salvate in serverele noastre, astfel vei avea acces in orice moment la datele tale, atat prin aplicatia web, cat si prin aplicatia mobila.

 • Ce este Sender-ul Personalizat?

  Sender-ul Personalizat este optiunea de a trimite SMS-uri astfel incat in locul numarului de telefon scurt (1898) sa apara numele companiei dvs. Acesta se aplica doar in cazul trimiteri de SMS-uri prin numar scurt.

 • Care sunt costurile pentru Sender Personalizat?

  Costul pentru Sender Personalizat este de 380 Euro + TVA si se achita o singura data. Daca deja detineti un Sender Personalizat il puteti transfera pe platforma noastra gratuit.